Gostilna PEM – sinergija bogate tradicije in nepozabnih doživetij 

Pred leti, ko se je na območju današnje gostilne PEM paslo več 100 glav živine in so pohodniki na vinskih cestah vedeli, da na verandi za »pušl šankom« točijo najboljše domače vino iz Pitrovih vinogradov, se je v babici Albini rodila želja, da bi obiskovalcem od blizu in daleč ponudila več kot samo kozarec rujnega in narezek domačih dobrot. 

Gostilna PEM – sinergija bogate tradicije in nepozabnih doživetij 

Pred leti, ko se je na območju današnje gostilne PEM paslo več 100 glav živine in so pohodniki na vinskih cestah vedeli, da na verandi za »pušl šankom« točijo najboljše domače vino iz Pitrovih vinogradov, se je v babici Albini rodila želja, da bi obiskovalcem od blizu in daleč ponudila več kot samo kozarec rujnega in narezek domačih dobrot. 

Gostilna PEM

Ideja je dala besedo, zato so pridne domače roke leta 1996 zgradile gostilno, ki je daleč naokrog poznana kot Gostilna Pem. Skozi 30-letno zgodovino je preteklo nekaj solz, bilo smeha in odrekanj, ki so nas privedla do tega, da lahko s svojo kulinariko razvajamo še tako razvajene brbončice in gurmane.

Zgodbo o Gostilni Pem nadaljuje že tretja generacija, in sicer z vnukom in kuharjem Markom na čelu. Veselimo se vseh novih izzivov in nadaljnjega kulinaričnega popotovanja. 

Ideja je dala besedo, zato so pridne domače roke leta 1996 zgradile gostilno, ki je daleč naokrog poznana kot Gostilna Pem. Skozi 30-letno zgodovino je preteklo nekaj solz, bilo smeha in odrekanj, ki so nas privedla do tega, da lahko s svojo kulinariko razvajamo še tako razvajene brbončice in gurmane.

Zgodbo o Gostilni Pem nadaljuje že tretja generacija, in sicer z vnukom in kuharjem Markom na čelu. Veselimo se vseh novih izzivov in nadaljnjega kulinaričnega popotovanja. 

Skrivnosti štrukljev

Ker se v gostilni Pem še predobro zavedamo, da je življenje prekratko za dolgočasno kulinariko, preverite recept naše babice Albine, ki je končno razkrila svoje skrivnosti pri izdelavi skutinih štrukljev, o katerih vsi govorijo!

Ker se v gostilni Pem še predobro zavedamo, da je življenje prekratko za dolgočasno kulinariko, preverite recept naše babice Albine, ki je končno razkrila svoje skrivnosti pri izdelavi skutinih štrukljev, o katerih vsi govorijo!